Salau "pane"

de mihaelar63 in Salau, 7 Dec 2010 | 6408 vizualizari

 

Deoarece am vrut o reteta de peste care o pot servi cand este dezlegare , am cautat la prietenul nostru "Gogu"!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 salau
  • 1 cana faina alba
  • 4 linguri faina malai
  • boia
  • sare
  • piper
  • 1 bere
  • 1 lamaie
  • 1 gogosar
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau "pane":

  1. Salaul se curata , se spala si se portioneaza , se condimenteaza si se stropeste cu zeama de la jumatate de lamaie .
  2. Jumatate din faina alba se pune intr-un vas prin care se tavalesc bucatile de salau .
  3. Restul de faina alba se amesteca cu faina de malai , boia , sare si bere obtinand un aluat de consistenta unei smantani .
  4. Pestele se trece prin acest aluat si se prajeste in ulei incins ,intorcandu-se pe ambele parti . scoateti pe un platou tapetat cu hartie absorbanta .
  5. Serviti cald cu lamaie si gogosari .
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau "pane"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (28)

mihaelar63 1

12.12.2010, 10:55

Retetegg niciodata nu e prea tarziu

Crista_Luca 1

12.12.2010, 11:08

cum am putut să ratez asemenea bunătate???

mihaelar63 1

13.12.2010, 20:15

cristina si mie mi se intampla

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de salau pane