Salau cu legume in sos de rosii copt la Crock Pot

de katty in Slow Cooker, 11 Noi 2021 | 3399 vizualizari

 

Nicicand nu as refuza o portie de peste. Iar aparatul Crock Pot plasat strategic in bucatarie a inlocuit mai nou cuptorul si sunt foarte incantata de asta.

 

INGREDIENTE

  • 1 salau
  • 1-2 zucchini tineri
  • 1 vanata
  • 2 ardei grasi
  • 200 gr rosii pasate
  • 2 foi de dain
  • busuioc
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper negru macinat
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde pentru decor
  • 1 lingura ulei
  • 150 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu legume in sos de rosii copt la Crock Pot:

Descojim vanata si o taiem cubulete. Presaram putina sare si o lasam intr-o sita la scurs.

Descojim zucchini si ii taiem rondele. Ardeiul gras il taiem fasii. Jumatate de lamaie o taiem felii, iar jumatatea ramasa o stoarcem. Pestele curatat il crestam din loc in loc oblic, il presaram cu sare si piper atat in interior cat si in exterior si infigem feliile de lamaie taiate in jumatati  in crestaturile facute.Il stropim cu zeama de lamaie.

Pornim aparatul Crock Pot pe functia de coacere la 200 grade pentru o ora. Cand aparatul e pregatit punem legumele in vas, foile de dafin,usturoiul feliat, sare si piper, busuiocul uscat, rosiile, apa, apoi deasupra asezam pestele. Stropim deasupra cu ulei. Acoperim vasul si lasam sa treaca timpul Ornam cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu legume in sos de rosii copt la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu sos teriyaki la slow cooker Crock Pot - Reteta-Video