Curry din linte si spanac la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 27 Oct 2020 | 854 vizualizari

 

Un fel principal numai bun pentru vegetarieni și în zilele de post!
Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Ceapă galbenă 2 bucăți,
  • Morcovi 2 bucăți,
  • Ulei de struguri 3 linguri,
  • Pudră de curry 2 lingurițe,
  • Linte galbenă 500 g,
  • Apă rece cca. 1000 ml,
  • Baby spanac cca. 200 g,
  • Usturoi 4-5 căței,
  • Amestec de legume uscate, gen vegeta, 2 linguri,
  • Sare Himalaya,
  • Piper proaspăt măcinat.
  • Pentru servire:
  • Iaurt de soia,
  • Lămâie 1 bucată,
  • Cepșoară 3-4 fire.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry din linte si spanac la slow cooker Crock Pot:

Ceapa se curăță și se taie mărunt. Morcovii se curăță și taie bucăți grosiere.

Aparatul slow cooker Crock Pot se pornește, setează la funcția HIGH ptr 30 minute. Se pune ceapa mărunțită, morcovii, se asezonează de ulei, sare și piper și se lasă la gătit, neacoperit, până ce ceapa devine translucidă.

La gătit obișnuit pe plită, se lasă la foc mediu la dinstuit cca. 10 minute, până ce se înmoaie ceapa și morcovul.

Apoi se adaugă lintea, apa, vegeta sau fondul de legume, se acoperă și se lasă la gătit pe funcția HIGH, cca. 2 ore.

Între timp se spală spanacul, cepșoara și lămâia.

Iaurtul se amestecă cu coaja de lămâie, cepșoara tocată mărunt, până ce se îmbină gusturile.

După ce lintea a fiert se adaugă frunzele de baby spanac și usturoiul mărunțit lăsându-se la gătit încă 20 de minute, pe modul LOW.

Curry-ul se servșete fierbinte cu sosul din iaurt și lipie.

 Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry din linte si spanac la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Tort de mere umplute cu gem de gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 L