Curry din linte si spanac la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 27 Oct 2020 | 1835 vizualizari

 

Un fel principal numai bun pentru vegetarieni și în zilele de post!
Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Ceapă galbenă 2 bucăți,
  • Morcovi 2 bucăți,
  • Ulei de struguri 3 linguri,
  • Pudră de curry 2 lingurițe,
  • Linte galbenă 500 g,
  • Apă rece cca. 1000 ml,
  • Baby spanac cca. 200 g,
  • Usturoi 4-5 căței,
  • Amestec de legume uscate, gen vegeta, 2 linguri,
  • Sare Himalaya,
  • Piper proaspăt măcinat.
  • Pentru servire:
  • Iaurt de soia,
  • Lămâie 1 bucată,
  • Cepșoară 3-4 fire.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry din linte si spanac la slow cooker Crock Pot:

Ceapa se curăță și se taie mărunt. Morcovii se curăță și taie bucăți grosiere.

Aparatul slow cooker Crock Pot se pornește, setează la funcția HIGH ptr 30 minute. Se pune ceapa mărunțită, morcovii, se asezonează de ulei, sare și piper și se lasă la gătit, neacoperit, până ce ceapa devine translucidă.

La gătit obișnuit pe plită, se lasă la foc mediu la dinstuit cca. 10 minute, până ce se înmoaie ceapa și morcovul.

Apoi se adaugă lintea, apa, vegeta sau fondul de legume, se acoperă și se lasă la gătit pe funcția HIGH, cca. 2 ore.

Între timp se spală spanacul, cepșoara și lămâia.

Iaurtul se amestecă cu coaja de lămâie, cepșoara tocată mărunt, până ce se îmbină gusturile.

După ce lintea a fiert se adaugă frunzele de baby spanac și usturoiul mărunțit lăsându-se la gătit încă 20 de minute, pe modul LOW.

Curry-ul se servșete fierbinte cu sosul din iaurt și lipie.

 Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry din linte si spanac la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

ieri la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

ieri la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

ieri la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

Reteta de mancare de post din cuburi de soia

de Caty 2

pe 21.11 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2391 puncte

Rocsi

1947 puncte

mirela0911

1318 puncte

Catalina L

1295 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L