Pasta de peste

de adnia in Salau, 10 Feb 2013 | 5360 vizualizari

 

Dupa cum spuneam, imi place foarte mult pestele...si sunt mereu in cautare de retete noi, cat mai gustoase si mai inedite. De data aceasta, va propun o paste de peste, pe care am descoperit-o de curand intr-o revista si care m-a incantat.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 ceapa medie
  • -2 fileuri de peste (in cazul meu a fost salau)-
  • -2 foi de dafin
  • -cativa catei de usturoi
  • -cimbru
  • -2-3 linguri de maioneza cu usturoi
  • -putin patrunjel proaspat (eu am folosit uscat)
  • -felii de lamaie pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Am taiat ceapa marunt, marunt si am calit-o in putin ulei de masline, am adaugat cimbru, sare, piper, dafin, patrunjel si apa si am lasat la fiert 10 min, dupa care am adaugat pestele si l-am mai lasat inca cca 10 min. Dupa ce s-a fiert, l-am strecurat bine si l-am faramitat, apoi l-am amestecat cu maioneza si un catel de usturoi tocat marunt.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Zamfira 1

10.02.2013, 14:38

Lau 1

10.02.2013, 14:49

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 18:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu somon afumat si mascarpone