Melc umplut cu gem

de ianculubita in Dulciuri, 20 Mar 2014 | 1529 vizualizari

 

Acest melc e ca un corn umplut cu gem dar mai mare;efoarte bun,cu un gust dulce acrisor

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 150ml lapte
  • 20g drojdie
  • 500g faina
  • 1lingura zahar pudra
  • 2oua
  • sare
  • 1galbenus
  • 50g unt
  • 3linguri smantana
  • Umplutura
  • 1borcan cu gem de oricare aveti
  • 40ml rom
  • 1plic zahar vanilat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melc umplut cu gem:

Amestecam drojdia cu lapte caldut,2-3linguri faina,1lingurita zahar si lasam sa creasca;


rasturnam apoi in vasul cu faina cernuta,adaugam ouale batute cu galbenus,zahar,un praf de sare;


framantam un aluat potrivit de tare adaugand cate putin unt topit,acoperim vasul si lasam sa creasca


In acest timp,amestecam gemul cu rom,zahar vanilat si lasam deoparte.


Dupa ce aluatul a crescut,facem o foaie groasa de 5mm,intindem gemul pe ea,rulam si asezam in forma rotunda unsa cu unt,in forma de melc;


ungem melcul cu smantana si lasam sa mai creasca apoi dam la cuptor 40min la foc mic


Dupa ce s-a racit feliem si servim

 

TIPS-URI

1

gemul pe care-l folositi,neaparat trebuie sa fie mai tare,altfel in amestec cu romul,nu mai poate fi rulat

Daca ti-a placut reteta noastra "Melc umplut cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ianculubita 1

20.03.2014, 16:55

Rocsi 1

20.03.2014, 20:58

Melc, melc vreau o bucatica

ianculubita 1

21.03.2014, 10:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu gem