Melci cu carne

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2011 | 3087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g aluat de foitaj
  • 400g carne tocata amestec
  • 2linguri ulei
  • 1ceapa
  • verdeata
  • condimente
  • 1ou
  • ketchup
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu carne:

In tigaia cu ulei, am calit ceapa taiata marunt, am adaugat carnea amestecand mereu. Dupa ce carnea s-a strans si a scazut si sucul din ea, am adaugat 1pahar de vin si 1 pahar de apa, am pus capacul si am lasat sa fiarba incet. Dupa ce a scazut, am oprit focul, am adaugat putina verdeata tocata si amestec Texan cu generozitate.


Aluatul decongelat l-am mai intins cu sucitorul, apoi am pus carne pe toata suprafata, am rulat strans ajutandu-ma de folia aluatului si am dat la frigider 30-40minute.


In acest timp am pregatit tava cu hartie de copt unsa cu ulei, am taiat rondele din aluatul umplut, late de 2 degete, le-am pus cu fata in sus, le-am dat cu ou batut deasupra (lasati sa patrunda bine in carne), am dat tava la cuptor la foc mare 15 minute, apoi le-am servit calde cu ketchup deasupra. Au fost grozave.

 

TIPS-URI

1

eu in carne,am adaugat si 1catel de usturoi pentru o aroma mai deosebita

2

condimentele Texane,nu au aroma,doar gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

adry88 1

20.09.2011, 22:10

place

mamaieelena 1

21.09.2011, 07:53

delicioase

kamy 1

21.09.2011, 16:30

imi plac chestiile astea cu aluat de foietaj

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne