Salata de icre

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2010 | 10084 vizualizari

 

Am mai postat retata de icre dar cu gris,acuma pun in varianta cu paine..............sant fenomenale

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri icre
  • miezu de la 1 paine mare alba
  • ulei
  • lapte foarte rece
  • sare
  • 1 ceapa
  • 1 lamaie
  • Decor-masline negre,lamaie,patrunjel verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

Se iau icrele si pentru  a se curata mai usor de pielita se pun intr-o farfurie pe o cratita cu apa pe foc si se amesteca bine pana isi schimba culoarea si se aleg foarte frumos.

Miezul de la paine se pune la inmuiat in lapte foarte rece

Se pun icrele curatate intr-un castron sau bol si se mixeaza usor apoi se pune cate putin ulei ca si la maioneza ,iar cand acestea incep sa se lege se pune si cate putina paine inmuitata in lapte si nestoarsa si tot asa o data paine o data ulei ...........pana la final .Cand incepe sa se lege mai bine se mareste viteza mixerului.

Iar daca din greseala vi se poate taia se pune putin lapte foarte foarte rece si isi revine.

L a sfarsit cand icrele sant gata se curata o ceapa se da prin razuitoatea cea mica si se stoarce putin apoi se pune peste icre  si se mixeaza bine,dupa care se stoarce sucul de la o lamaie si se pune sare.

Sant super bune si cu gris dar cu paine sant si mai grozave

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mena29 1

20.07.2010, 00:19

Pai am ramas muta de uimire

nadina73 1

20.07.2010, 03:13

multumesc mult mariana

nadina73 1

20.07.2010, 03:13

mena mena ce firura esti,scuze ce figura are mama

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Italian bruschetti