Melci cu mere

de Miha in Dulciuri, 14 Apr 2009 | 8789 vizualizari

 

Melci cu mere, gustosi, a la Miha.

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foietaj
  • 4 mere
  • 4 linguri de zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 g unt
  • 1 ou pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu mere:

Merele le calim putin, impreuna cu untul, zaharul si scortisoara.

Dupa ce s-au racit se repartizeaza uniform pe foaia de foietaj si se ruleaza.

Cred ca ar fi mers rulat si mai strans de atat.

Dupa ce am terminat operatiunea de rulare, cu un cutit bine ascutit taiem felii de cca 2 cm latime.

Asezam feliile in tava, le ungem cu ou si dam la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Miha 1

27.03.2009, 15:39

Flori,cate "ciocanele" sa fie?

Flori 1

27.03.2009, 18:05

Oana, lasa ,ma, voi ascundeti paharele, ca eu beau din sticla!

Miha, nu stiu, ma, cat te lasa inima, numai sa tii cont ca eu is mai tematoare din fire...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu mere