Melci cu mere

de Miha in Dulciuri, 14 Apr 2009 | 5759 vizualizari

 

Melci cu mere, gustosi, a la Miha.

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foietaj
  • 4 mere
  • 4 linguri de zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 g unt
  • 1 ou pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu mere:

Merele le calim putin, impreuna cu untul, zaharul si scortisoara.


Dupa ce s-au racit se repartizeaza uniform pe foaia de foietaj si se ruleaza.


Cred ca ar fi mers rulat si mai strans de atat.


Dupa ce am terminat operatiunea de rulare, cu un cutit bine ascutit taiem felii de cca 2 cm latime.


Asezam feliile in tava, le ungem cu ou si dam la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Miha 1

27.03.2009, 15:39

Flori,cate "ciocanele" sa fie?

Flori 1

27.03.2009, 18:05

Oana, lasa ,ma, voi ascundeti paharele, ca eu beau din sticla!

Miha, nu stiu, ma, cat te lasa inima, numai sa tii cont ca eu is mai tematoare din fire...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș din mugur de vițel, cu cartofi

de RODIMUR 5

ieri la 21:34

Prăjitură cu mac și cocos

de Meea 4

ieri la 20:35

Salata de farfalle, cu file de macrou în ulei

de RODIMUR 5

ieri la 18:28

RETETA RECOMANDATA
Melci din foietaj cu branza de vaci