Flori de salcam in aluat

de Sim0na in Dulciuri, 11 Iul 2013 | 1607 vizualizari

 

Reteta este facuta acum cam o luna de ziue... deci ptr pofticiosi, nu mai am! :P
Nu ma intrebati unde am mai gasit flori de salcam, ca tare mult le-am mai cautat!! Anul acesta salcamii s-au trecut tare repede... Noroc ca bunicii mei locuiesc intr-o zona de munte, iar acolo sunt pana mai tarziu. Si binenteles ca n-am mai stat la discutii si m-am pus pe facut niste soricei :)

 

INGREDIENTE

  • ciorchine de flori de salcam
  • faina
  • apa minerala
  • sare
  • zahar vanilat
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de salcam in aluat:

Am pregatit un aluat de clatite: am batut putin ouale, am adaugat treptat apa minerala, apoi faina, un praf de sare, zahar vanilat. Am lasat cateva minute sa se odihneasca aluatul.


Intre timp am pregatit florile de salcam, scufundandu-le in apa rece si curata. Am schimbat apa si din nou le-am scufundat. Le-am lasat sa se scurga.


Ciorchinele de salcam le-am trecut prin aluatul de clatite, apoi le-am pus la prajit in ulei incins.


Se prajesc pe ambele parti, apoi se mananca cu pofta! Se pot pudra si cu zahar, dar mie-mi plac asa simple.


Pofta buna va doresc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de salcam in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

12.07.2013, 10:54

ianculubita 1

12.07.2013, 14:29

Am facut si eu,sunt minunate;chiar azi am vazut un salcam inflorit

Ligia Bxl 1

12.07.2013, 23:09

vaiii de cand nu am mai mancat,am vazut pe aici intr-o statie de tramvai si vroiam sa ma urc in el sa iau dar erau foarte inalti si nu stiu daca sunt ca cei din Romania

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
"Miere " din flori de salcam