Melci cu stafide

de MotanLaOale in Prajituri, 17 Mar 2011 | 10652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g aluat foitaj
  • 100g stafide
  • 80g unt
  • 4 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 galbenus ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu stafide:

Stafidele se pun in apa cu esenta de rom (lamaie, portocale) cel putin o ora dupa care se scurg si se usuca.


Aluatul se lasa la decongelat.


Untul se topeste si se lasa la racit.


Zaharul se amesteca cu zaharul vanilat.


Aluatul se intinde si se indreapta cu sucitorul si se unge cu untul.


Se presara zaharul si stafidele si se preseaza putin.


Se face sul strans si se taie felii de circa 2 cm latime.


Feliile obtinute se pun intr-o tava tapetata cu hartie si se ung cu galbenus de ou.


Se introduce in cuptorul preancalzit la 200 grade C circa 30-40 minute pana se rumenesc frumos.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

23.03.2011, 09:08

adry88 1

03.06.2011, 10:57

MotanLaOale 1

03.06.2011, 13:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert pariziene cu branza si stafide