Melcisori aperitiv

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2014 | 6452 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietas
  • 2 linguri ketchup
  • oregano uscat
  • 1 crenvusti din conserva
  • 1 cutie mica de ciuperci
  • cascaval razuit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori aperitiv:

- Aluatul de foietaj se scoate din frigider exact inainte sa il preparam. Incingem cuptorul la 180 grade .

- Intindem cu grija foaia de foietaj si ungem cu ketchup . Presaram cu oregano uscat si eventual putin piper alb. Presaram cu crenvustiul din cutie tocat marunt (sau sunca) si cu ciupercile tocate fin. Presaram cu cascaval razuit si rulam strans cu grija. Taiem felii de cca 1 cm grosime si le punem pe hartie de copt intr-o tava Eu am folosit silicon. Ungem deasupra cu ou batut si presaram in varf inca putin cascaval

- Dam la cuptor cca 30 minute, pana se rumenesc frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte