Melcisori cu branza si chimen

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2013 | 2222 vizualizari

 

Zilele trecute mergand la cumparaturi am vazut aluat foietaj si imediat mi-am imaginat acesti melcisori..

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat foietaj
  • 150-200 g branza telemea,
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 ou
  • chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu branza si chimen:

Se decongeleaza aluatul foietaj la temperatura camerei


-branza telemea se rade ,se adauga oul si zaharul vanilat ,se amesteca toate ingredientele


-compozitia obtinuta se untinde uniform pe toata suprafata alatului,, se preara chimen,se ruleaza strans,se taie felioare subtiri de 1 cm grosime,se asaza in tava cu hartie de copt si se dau la cuptor ,temperatura medie pana devin usor aurii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

laura_n 1

22.04.2013, 15:31

ce buni sunt astia sarati

Zamfira 1

22.04.2013, 16:09

ionela2682 1

22.04.2013, 16:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

10 tipuri de pizza pe felii de pâine

de Meea 4

ieri la 19:06

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de salata verde