Melcisori cu nuca de cocos

de mirela0911 in Prajituri, 15 Aug 2011 | 3194 vizualizari

 

Melcisori cu nuca de cocos, pentru cafeaua de dimineata si nu numai

 

INGREDIENTE

  • Pt. aluat:
  • 500g faina
  • 200 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 25g drojdie proaspata
  • 150 g zahar
  • 1 lg otet
  • un varf cutit sare
  • Pt. umplutura:
  • 200 ml lapte
  • 2 lg zahar
  • 50 g nuca de cocos
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu nuca de cocos:

Preparare Melcisori cu nuca de cocos


Se pune faina intr-un vas. Se pune peste faina drojdia dizolvata in laptele caldut si cu o lgt zahar. Se framnata aluatul adaugandu-se uleiul, zaharul, sarea si otetul. Trebuie sa iasa un aluat nu foarte tare care se lasa la crescut in loc cald pentru 30 minute.


Intre timp, pregatim umplutura. Punem laptele la foc impreuna cu zaharul si nuca de cocos. Lasam sa dea cateva clocote apoi lasam la racit.


Pe masa infainata intindem aluatul in grosime de aprox. 0.5 cm si o ungem cu nuca de cocos racita. Se ruleaza bine duap care taiem felii groase de cca 4-5 cm. Se aseaza cu fata in sus intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos deasupra.


Melcisori cu nuca de cocos sunt atat de fragezi si aromaaaati!!! Pofta buna va doresc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mirela0911 1

15.08.2011, 20:10

Mersi Dia chiar buni sunt

alinutzika 1

15.08.2011, 22:22

foarte buni

divainbucatarie 1

16.08.2011, 10:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu banane