Melcisori cu nuca de cocos

de mirela0911 in Prajituri, 15 Aug 2011 | 4759 vizualizari

 

Melcisori cu nuca de cocos, pentru cafeaua de dimineata si nu numai

 

INGREDIENTE

  • Pt. aluat:
  • 500g faina
  • 200 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 25g drojdie proaspata
  • 150 g zahar
  • 1 lg otet
  • un varf cutit sare
  • Pt. umplutura:
  • 200 ml lapte
  • 2 lg zahar
  • 50 g nuca de cocos
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu nuca de cocos:

Preparare Melcisori cu nuca de cocos

Se pune faina intr-un vas. Se pune peste faina drojdia dizolvata in laptele caldut si cu o lgt zahar. Se framnata aluatul adaugandu-se uleiul, zaharul, sarea si otetul. Trebuie sa iasa un aluat nu foarte tare care se lasa la crescut in loc cald pentru 30 minute.

Intre timp, pregatim umplutura. Punem laptele la foc impreuna cu zaharul si nuca de cocos. Lasam sa dea cateva clocote apoi lasam la racit.

Pe masa infainata intindem aluatul in grosime de aprox. 0.5 cm si o ungem cu nuca de cocos racita. Se ruleaza bine duap care taiem felii groase de cca 4-5 cm. Se aseaza cu fata in sus intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos deasupra. 

Melcisori cu nuca de cocos sunt atat de fragezi si aromaaaati!!! Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca