Melcisori din foietaj umpluti cu nuca

de naomy in Dulciuri, 6 Aug 2011 | 5178 vizualizari

 

Melcisori din foietaj umpluti cu nuca.

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • 80 gr nuca macinata
  • 50 gr zahat brun
  • 2 zahar vanilat
  • un albus de ou.

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori din foietaj umpluti cu nuca:

Amestecam nuca cu zaharul brun si cel vanilat si o punem peste albusul bine batut si amestecam pana se formeaza o pasta .


Separat se taie foietajul in fasii lungi si se umplu cu pasta de nuci ,se rasucesc si da forma unui melc .


Pregatim tava cu hartie si asezam melcisorii cu nuca cu grija si ai dam la cuptorul incins la 180 grade cam 10-15 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori din foietaj umpluti cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mena29 1

08.08.2011, 13:08

Tare buni

MIUTA 1

08.08.2011, 15:28

naomy 1

08.08.2011, 15:48

multumesc inca o data,apreciez toate comentariile

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Tort Sacher