Mere coapte

de LadyCrs in Dulciuri, 18 Iun 2012 | 3720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 mere tari
  • 4 linguri de zahăr
  • un pliculeț zahăr vanilat
  • două lingurițe scorțișoară
  • o lingură nucă de cocos
  • unt ( câte o feliuță mică pentru fiecare măr)
  • puțină miere
  • 100 ml apă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte:

Spălăm merele și îndepărtăm cotorul cu ajutorul unui cuțitaș. Într-un bol amestecăm toate ingredientele, mai puțin mierea și untul. Punem merele într-un vas de iena ( am folosit eu) și umplem fiecare măr cu amestecul obținut. Adăugăm câte o bucățică de unt pe fiecare măr, apoi stropim pe fiecare cu niște firișoare de miere. Punem apa în vas ( dacă vă mai rămâne umplutură o puneți in vas pentru ca se va face un sirop excelent). Punem merele la cuptor pentru o oră, la foc mic. Mmmmmce frumos miroase!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mar copt cu crema de mascarpone