Mere coapte

de MotanLaOale in Dulciuri, 29 Ian 2013 | 2188 vizualizari

 

Laura mi-a facut pofta si a trebuit sa fac! Foarte bune cu smantana si dulceata desi aspectul lasa de dorit la ale mele!

 

INGREDIENTE

  • 4 mere Golden
  • 4 linguri zahar brun
  • 2-3 samburi de nuca
  • scortisoara
  • dulceata de visine
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte:

Merele se spala si se scobesc cu un cutit subtire de cotor.


In locul cotorului se pun cateva bucati de samburi de nuca, scortisoara si zahar brun.


Se dau la cuptor pentru 25-30 minute.


Se scot din cuptor cand se inmoaie. (eu le-am tinut mai mult si s-au decojit)


Cand se scot din cuptor se pune pe fiecare mar copt dulceata de visine si smantana.


Data viitoare voi curata merele de coaja ca asa cucoaje aspectul lasa de dorit.


Sunt foarte bune calde dar si reci.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

29.01.2013, 21:40

mamaieelena 1

08.02.2013, 09:58

MotanLaOale 1

08.02.2013, 10:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Mere coapte cu scortisoara si miere de albine