Mere coapte cu branza pe pat de ciocolata

de Alexandru29 in Dulciuri, 18 Apr 2013 | 1821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 mere
  • 400 gr. branza de vaci
  • 150 gr. zahar
  • 1 ou
  • esenta rom
  • scortisoara praf
  • 100 gr. ciocolata
  • lapte
  • dulceata sau caramel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte cu branza pe pat de ciocolata:

Se amesteca branza cu zaharul,oul si cateva picaturi de esenta de rom. Se scoate cotorul la mere avand o forma conica, se pun intr-o tava de cuptor dupa care se umplu cu branza pregatita si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade celsius timp de 30 de minute.


Intre timp se topeste ciocolata cu putin lapte pana se obtine o compozitie mai lichida, adaugandu-se si cateva picaturi de esenta de rom.


Intr-o farfurie se pune o lingura de ciocolata se intinde un pic si se adauga un mar scos de la cuptor se pune un pic de scortisoara si se stropeste cu dulceata sau caramel. Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte cu branza pe pat de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Alexandru29 1

19.04.2013, 00:47

Da sunt foarte bune

diana_k 1

19.04.2013, 11:47

ce deliciu

Alexandru29 1

21.04.2013, 01:50

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mere coapte cu scortisoara si miere de albine