Merlucius picant cu orez

de mihaelar63 in Peste, 3 Iul 2010 | 3244 vizualizari

 

sau platou de pranz duminical .

 

INGREDIENTE

  • 700 gr merlucius
  • 1 lamaie
  • 2 rosii
  • pasta harissa [ din ardeiiute rosu +usturoi ]
  • ulei
  • sare
  • pt salata
  • castraveti
  • ceapa rosie
  • sare
  • otet
  • pt orez
  • 1 cana orez
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

           

  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merlucius picant cu orez:


  1. merluciusul se curata de aripiopare se incresteaza si se spala , se stropeste cu zeama de lamaie sare si se unge bine cu pasta harissa .

  2. pestele se prajeste in putin ulei .

  3. separat se infierbanta 50 ml ulei in o cratita de teflon

  4. si se prajeste orezul se adauga apa cam 1 l .se sareaza ,se pipareaza si se lasa sa scada apa pana incepe sa se prajeasca orezul din nou , la sfarsit se presara cu patrunjel verde .

  5. serviti pe un platou pe care puneti si salata preparata din castraveti si ceapa rosie .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius picant cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

03.07.2010, 09:03

vik , pofteste , ma simt flatata , tu care ai asa mult si asa deosebit peste ,

Julie 1

03.07.2010, 10:11

Foarte bine arata!

Bunica 1

14.07.2010, 17:54

Bun, bun !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste in crusta de ierburi si sos