Mic dejun cu ou și șuncă

de Rita Ilies in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2014 | 2735 vizualizari

 

Când te trezești în pană de idei, bei o cafea bună, cauți prin frigider și te inspiri. Cam asta fac eu când epuizez săptămâna. :)
Astăzi, ou cu șuncă și pâine cu roșii ( rețeta pentru două persoane ).

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 4 ouă întregi
  • 4 gălbenușuri ( mi-au rămas de la prăjitură )
  • 6 felii de șuncă
  • 2 linguri iaurt gras ( merge și lapte )
  • mărar tocat
  • sare după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu ou și șuncă:

Șunca o tăiem pătrățele și o punem de-o parte. Separăm albușurile de gălbenuș, apoi le batem împreună cu iaurtul și puțină sare. Dacă aveți pahare Tupperware cu capac sau magic mixerul, le puteți folosi cu încredere. Agitați rapid albușul fără a face gălăgie.

Într-o tigaie unsă cu ulei, turnați albușul, apoi adăugați peste el șunca și gălbenușurile întregi. Se acoperă cu un capac și se lasă să se coacă la foc mic.

Presărați mărar tocat peste, iar micul dejun va fi gata în doar 5 minute. 

Merge foarte bine alături de o salată, și specialități din pâine.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu ou și șuncă" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta pufoasa la cuptor