Mic dejun cu quinoa, ou si avocado

de Satisfyyourcravings in Cook and smile, 12 Dec 2015 | 6400 vizualizari

COMENTARII (14)

portiadelumina 1

12.12.2015, 13:55

Zici că sunt pictate, aşa de frumos arată. Preparatul e unul care musteşte de sănătate, merită să fie încercat de orice gurmand, dar mai ales de cei care au nevoie de o cură de dezintoxicare după mesele copioase şi foarte grase.

Zamfira 1

12.12.2015, 14:02

Foarte buna reteta!!!

Satisfyyourcravings 1

12.12.2015, 14:02

Vai Padre, ce comentariu frumos! Multumesc din suflet! Mereu ma intreb daca e cineva acolo care a incercat macar una dintre retetele mele si i-a placut.

delia64 1

12.12.2015, 14:05

portiadelumina 1

12.12.2015, 14:05

Să ştii că da, mulţi încearcă, dar la fel de mult sunt convins că nu le iese tuturor aşa de bine. Mie nici atât. )

Satisfyyourcravings 1

12.12.2015, 14:10

Ehh, hai Padre nu mai fii asa modest. Inca imi mai amintesc oaia gatita in groapa. Cred ca a fost printre primele retete postate pe site, nu? Eu de exemplu nu ma pricep foarte bine la patiserie si tot ce tine de aluaturi. Cred ca asta se vede si prin tipul de retete pe care le abordez.

portiadelumina 1

12.12.2015, 14:16

Nu, tu găteşti într-un fel anume, dacă ar fi să folosesc termenul Laurei, aş zice "chinchi". E drept, faptul că stai într-o altă ţară cu cultură diferită de a noastră şi că ai de hrănit, pentru o creştere minunată, guri ce au nevoie de tot ce poate fi mai sănătos, ai dezvolat felurile astea minunate. Eu sunt gurmand serios, dedicat bucătăriei româneşti. E drept, iar asta o spun deseori, analizele mele sunt perfecte, mănânc mult dar echilibrat, mănânc gras dar nu-mi liseşte postul, aşa că balanţa e mereu la nivelul optim. Plus de asta mai fac şi mişcare, aşa că mai am un avantaj. Ahh, carnea de oaie chiar e bună, dar la fel de mult îmi place şi cea de porc, de vită, de pasăre ori de peşte. Bun la casa omului, ce mai vorbă. )

Satisfyyourcravings 1

12.12.2015, 14:30

Haha, nu mi-a mai spus cineva ca gatesc chinchi Cred ca e un inceput pentru toate Recunosc ca si mie imi place mancarea traditionala romanesca, dar mi se pare ca sunt asa de multe combinatii in lume si as vrea sa le incerc pe toate, desi sunt convinsa ca nu voi reusi sa fac asta in viata asta. Inseamna ca avem amandoi aceeasi filosofie: Totul cu moderatie, inclusiv moderatia!

Bya Ralu 1

12.12.2015, 14:30

bun bun

MotanLaOale 1

12.12.2015, 15:11

Micutza Luana 1

12.12.2015, 15:18

sanatos

deyutzky 1

12.12.2015, 16:49

imi place

CameliaR 1

12.12.2015, 21:37

Bunica 1

12.12.2015, 21:41

Avocado cu ou îmi plac foarte mult,dar cu quinoa n-am încercat.Nu e timpul trecut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua coapte in sos de rosii cu legume si ricotta