Mic dejun cu quinoa, ou si avocado

de Satisfyyourcravings in Cook and smile, 12 Dec 2015 | 1376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 masura quinoa fiarta
  • 1/4 avocado copt, feliat
  • 1 ou bio
  • seminte de in
  • seminte de chia
  • muguri de pin
  • sare, piper
  • pesto (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu quinoa, ou si avocado:

Se pune oul la fiert in apa rece si cand aceasta incepe sa fiarba cu bule mari, se opreste focul, se acopera si se lasa 4 minute. Se transfera oul in apa rece si se lasa 5 minute, apoi se curata de coaja si se taie in jumatate.


Se aseaza quinoa intr-un bol si se adauga apoi celelalte ingrediente, presarand totul cu sare si piper.


Se consuma imediat

 

TIPS-URI

1

Despre cum se fierbe quinoa aici: http://www.bucataras.ro/retete/macrou-cu-salata-de-quinoa-si-rosii-si-sos-de-iaurt-cu-hrean-59984.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu quinoa, ou si avocado" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

deyutzky 1

12.12.2015, 16:49

imi place

Camelya 1

12.12.2015, 21:37

Bunica 1

12.12.2015, 21:41

Avocado cu ou îmi plac foarte mult,dar cu quinoa n-am încercat.Nu e timpul trecut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ciuperci in sos alb