Inghetata de coacaze negre si capsuni

de papabundetot in Cook and smile, 26 Iul 2014 | 5155 vizualizari

 

Eu de cativa ani buni de zile nu mai mananc inghetata cumparata din magazin,indiferent de firma inscrisa pe ambalaj,ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa faceti,mai ales ca avem la indemana retete care mai de care,de la unele complexe pana la cele mai simple variante posibile.Cred ca e pacat sa nu stim ce mancam,mai ales cand e atat de simplu sa faci acasa o inghetata,chiar fara a fi nevoie de foc.

Pentru ca de dimineata la 7:30 am plecat spre piata,m-am oprin in drumul meu si la un hypermarket de unde am cumparat cateva fructe congelate numai bune pentru o inghetata extrem de rapida :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit pentru inghetata de capsuni:
  • 300 gr capsuni
  • 200 ml smantana lichida
  • 2 linguri miere
  • Pentru inghetata de coacaze negre:
  • 400 gr coacaze negre
  • 300 ml smantana lichida
  • 4 linguri miere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de coacaze negre si capsuni:

Pentru ca am datorita colegilor mei un robot de bucatarie care face treaba tare buna,am profitat si astazi de el pentru a face doua inghetate rapide.

Am pus prima data capsunile in robot,smantana lichida si mierera si le-am tocat/amestecat bine pana cand fructele s-au maruntit si apoi am turnat inghetata intr-o cutie de plastic si am bagat-o la congelator pentru 2 ore.Fructele fiind deja inghetate dureaza mult mai putin pana e gata de mancat inghetata delicioasa.

La fel am procedat si cu coacazele negre,le-am pus in robot,impreuna cu smantana si mierea,am amestecat bine si am pus inghetata la congelator.

Daca vreti sa fie mai dulce,puteti adauga mai multa miere.Eu am evitat sa pun zahar si recunosc ca inghetata mea nu este chiar foarte dulce,dar este tare buna si racoroasa.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de coacaze negre si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata Orange-Campari