Miel la cuptor

de Irina in Oaie, 28 Apr 2009 | 45741 vizualizari

 

Hristos a inviat!

Bine v-am regasit, dragi bucatarasi! Cum ati petrecut de Pasti? Cu ce v-ati delectat?

Noi am fost plecati din Bucuresti la parinti, de pregatiri nu ne-am ocupat noi (ce noroc au unii), doar am pozat si apoi am gustat din toate. S-au intamplat multe acolo: oua rosii, drob, fripturi, sarmalute, pasca, cozonaci, toate stropite din belsug cu vin...Le-am dovedit pana la urma.

Si fiindca m-am intors acasa si sarbatorile inca nu s-au incheiat am zis ca ar fi frumos din partea mea sa bucataresc si eu ceva. O friptura, ca asta imi lipsea. Restul am adus de la mama.

Bucataras.ro te invita sa-ti incerci maiestria culinara si sa-ti uimesti familia cu o diversitate de retete traditionale de Pasti, adunate de la membrii fideli si ingeniosi ai comunitatii noastre.

Iti oferim sugestii de retete de pasti pentru aperitive, retete de ciorbe si mancaruri si mai ales gustoasele retete de pasca si cozonac

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel
  • mustar Dijon
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • menta
  • usturoi
  • ulei de masline
  • vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la cuptor:

De obicei pun carnea la marinat, dar de data asta nu am avut timp. Si atunci am gasit reteta salvatoare chiar la noi printre retetele video. Evident adaptata.

Am curatat carnea de pielite, grasime, am spalat-o si am pus-o in tava cuptorului. Am condimentat-o cu sare, piper si am uns-o cu mustar, dupa care am adaugat rozmarin si menta. Am crestat carnea din loc in loc si am pus cate un catel de usturoi si am stropit cu ulei de masline. Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o in cuptorul incalzit in prealabil la 250 grade vreme de 30 min. Am adaugat apoi vin, am coborat temperatura la 200 grade si am lasat carnea sa se patrunda usor, stropind-o din cand in cand cu sosul din tava. Dupa inca 30 min. am inlaturat folia si am lasat carnea sa se rumeneasca frumos.

Am asezat pulpa pe un platou si am garnisit-o cu cartofi (tot la cuptor) cu rozmarin.

A iesit o nebunie! Nu stiu voi daca mai puteti ,dar eu ma ling pe degete...

Bucataras.ro te invita sa-ti incerci maiestria culinara si sa-ti uimesti familia cu o diversitate de retete traditionale de Pasti, adunate de la membrii fideli si ingeniosi ai comunitatii noastre.

Iti oferim sugestii de retete de pasti pentru aperitive, retete de ciorbe si mancaruri si mai ales gustoasele retete de pasca si cozonac

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

iri_iri 1

27.03.2015, 11:49

Hmm, ce bun

gld444 1

24.04.2016, 14:46

Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri!
Oferta este valabila pentru toate localitatile si pentru toti oamenii care dispun de circa 2-3 ore libere pe zi. Se lucreaza in regim de colaborare.
Cerințe:
- Cunostinte minime de navigare pe internet, de folosire a emailului;
- Cunostinte de operare cu documente word si pdf.
- Sunt necesare calculator si conexiune la internet.
Oferim contract de comision si instruire în totalitate gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala.
Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară sau din străinătate.
Oferim seriozitate si cerem acelasi lucru!
Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

claudiaO 1

06.04.2017, 12:51


bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu dulceata de trandafiri

pe 24.05 la 21:43

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel cu smantana