Pulpa de miel la cuptor cu menta si afumatura

de Bucataras in Oaie, 20 Apr 2016 | 4896 vizualizari

 

Pulpa de miel este nelipsita de pe masa romanilor in perioada Pastelui, tocmai de-asta iti voi arata cum s-o pregatesti.

 

INGREDIENTE

  • O pulpa de miel fasonata bine
  • 7 catei de usturoi
  • 6 crengute de rozmarin
  • 4 crengute de cimbru
  • 6 frunze de menta
  • cca 80 ml de ulei de masline
  • 200 g de afumatura (eu folosesc piept de porc afumat)
  • 50 ml de vin rosu demisec
  • fresh-ul de la ½ de lamaie
  • 200 ml de apa
  • 1 kg de cartofi noi spalati bine in prealabil
  • sare fina, sare grunjoasa si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor cu menta si afumatura:

Alaturi de un sos de menta si de-o garnitura de cartofi noi, iti garantez ca este tot ceea ce-ti trebuie pentru a avea niste sarbatori cu adevarat minunate.


Ai nevoie de: O pulpa de miel fasonata bine, 6-7 catei de usturoi, 5-6 crengute de rozmarin, 4 crengute de cimbru, 5-6 frunze de menta, cca 80 ml de ulei de masline, 200 g de afumatura (eu folosesc piept de porc afumat), 50 ml de vin rosu demisec, fresh-ul de la ½ de lamaie, 150-200 ml de apa, 1 kg de cartofi noi spalati bine in prealabil, sare fina, sare grunjoasa si piper dupa gust.


Toaca usturoiul si menta marunt, si-apoi pune-le intr-un mojar. Incepe sa amesteci bine incorporand putin cate putin ulei. Incorporeaza si fresh-ul de lamaie. Continua cu acest proces pana obtii o emulsie.


Afla toti pasii de preparare in reteta video https://youtu.be/AADRwRNON84


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor cu menta si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Geanina87 1

21.04.2016, 08:48

dantes 1

29.04.2016, 06:13

Super!

mihaelar63 1

29.04.2016, 11:52

Faina reteta !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu cartofi la cuptor