Frigarui de miel

de vero_closca in Oaie, 29 Mar 2010 | 2950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne miel,
  • 150 g slanina afumata ,
  •  4 rosii ., 
  • 3 ardei grasi,
  • 2 cepe,
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de miel:

Se taie carnea in bucatele mici, se condimenteaza cu sare si piper si se da prin ulei. Se infig pe frigaruie, alternand carnea de miel cu bucatele de slaninuta afumata, bucatele de ardei , rosii si ceapa.


se frig pe un gratar foarte bine incins;se servesc cu mustar,sos de rosii picant sau o salata de sezon

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de miel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (4)

rivka 1

29.03.2010, 14:48

arata foarte bine!

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 15:06

Rocsi 1

29.03.2010, 17:06

eu nu mananc carne de miel dar imi place cum arata frigaruiele tale

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor