Papricas de miel cu smantana

de mihaelar63 in Oaie, 7 Iun 2012 | 3157 vizualizari

 

Eu din mielul de primavara de obicei fac o friptura de paste , o tocanita cu multa verdeata . Dar personal cel mai mult imi place papricasul cu smantana .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de miel cu os
  • 3 linguri pasta ardei rosu
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1pahar smantana
  • 100 ml untura
  • sare
  • piper
  • Patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de miel cu smantana:

Portionati spalati cotletul de miel


Prajiti in untura pana devine rumen .


Adaugati sare, ceapa tocata, ardeiul cuburi si pasta de ardei .


Inabusiti sub capac adugand o cana cu apa pana carnea e patrunsa .


Adaugati smantana, piper si asezonati cu verdeata si sare .

 

TIPS-URI

1

Garnitura ideala este mamaliguta dar merg si pastele .

2

Nu uitati de o salata de varza verde proaspata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de miel cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mamaieelena 1

08.06.2012, 08:51

vin si eu la o portie

diaconta 1

08.06.2012, 09:13

N-am mancat niciodata papricas de miel

_Alina_ 1

08.06.2012, 10:18

Cred ca e tare bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel