Papricas de miel cu smantana

de mihaelar63 in Oaie, 7 Iun 2012 | 3705 vizualizari

 

Eu din mielul de primavara de obicei fac o friptura de paste , o tocanita cu multa verdeata . Dar personal cel mai mult imi place papricasul cu smantana .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de miel cu os
  • 3 linguri pasta ardei rosu
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1pahar smantana
  • 100 ml untura
  • sare
  • piper
  • Patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de miel cu smantana:

Portionati spalati cotletul de miel


Prajiti in untura pana devine rumen .


Adaugati sare, ceapa tocata, ardeiul cuburi si pasta de ardei .


Inabusiti sub capac adugand o cana cu apa pana carnea e patrunsa .


Adaugati smantana, piper si asezonati cu verdeata si sare .

 

TIPS-URI

1

Garnitura ideala este mamaliguta dar merg si pastele .

2

Nu uitati de o salata de varza verde proaspata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de miel cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mamaieelena 1

08.06.2012, 08:51

vin si eu la o portie

diaconta 1

08.06.2012, 09:13

N-am mancat niciodata papricas de miel

_Alina_ 1

08.06.2012, 10:18

Cred ca e tare bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel