Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Bucatile de carne au fost fasonate si condimentate cu sare, cimbru, piper, usturoi pisat si bucati de lamaie. Intr-un vas adanc am pus straturi-straturi bucatile de carne condimentata. Am acoperit cu o folie si un capac si am lasat la macerat.
De aici exista mai multe variante:
1. - carnea se poate consuma la cca 24 de ore – cazul nostru
2. - in mod normal se tine cca 5 zile la macerat
3. - dupa macerare, se lasa la uscat, intr-un loc rece si eventual cu vant
4. - apoi se poate afuma
In toate cele 4 variante, carnea este absolut delicioasa!!
Prima portie noi am papat-o la cca 24 de ore si a fost foarte buna: frageda, aromata, fara un miros pregnant de oaie.
Reteta in sine este simpla, si o stie toata lume: am pus la prajit carnea in ulei, intorcand-o pe toate partile. Am adugat cca 200 ml vin rosu si am lasat sa scada.
Si asta-i tot!
Va invit la o portie de pastrama, cu o mamaliguta calda si un mujdei clasic!! A, si sa nu uit... si-o canuta de vin rosu!!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult