Miere din flori de papadie

de mimmi in Conserve, 2 Mai 2011 | 26983 vizualizari

COMENTARII (19)

Mitinita 1

02.05.2011, 21:14

a facut si mama anul trecut si a fost

Anamaria7 1

02.05.2011, 21:42

grozava!!!! bravo!

RuxyRux 1

02.05.2011, 21:47

Ce bunatate!!!! Nu cred ca am mancat vreodata

MVMih 1

02.05.2011, 21:56

Asta-i buna!!!....chiar buna....si n-am incercat niciodata

LUK 1

02.05.2011, 22:31

ce interesant...nu sunt amare papadiile?

Ina 1

02.05.2011, 22:41

Interesant
Dar e cam mult spus "miere"

mirela0911 1

02.05.2011, 22:53

foarte interesant, nu am mancat niciodata

Lau 1

02.05.2011, 22:55

nu am mancat niciodata

mihaelar63 1

02.05.2011, 23:51

Felicitari Mimmi
Ina nu e mult spus miere , daca ai gusta n-ai prea sti sa faci diferenta.Eu faceam cand era Andrei mic , dupa o reteta de Maria Treben , e minunata .

http://www.youtube.com/watch?v=pMu7Lj2bR6s&feature=related

Sidy 1

03.05.2011, 07:51

Interesanta reteta...
Dar parca tot mai buna e cea facuta de albinute, nu ???

Ina 1

03.05.2011, 07:51

sunt convinsa ca este excelenta, pentru ca am auzit persoane care fac si lauda produsul.
Eu ma refeream doar la denumire : termenul "miere" stiu ca il folosesti doar daca produsul e realizat de albine ...

MotanLaOale 1

03.05.2011, 09:01

interesant

Rocsi 1

03.05.2011, 11:21

e foarte buna pentru ceva afectiuni am inteles..facea si mama cand eram noi mai mici

gaby_duceag 1

03.05.2011, 13:51

mihaelar, sar'na de melodie.
o uitasem. super

gaby_duceag 1

03.05.2011, 13:51

Corinuta 1

03.05.2011, 21:04

mimmi 1

05.05.2011, 18:53


Luk sa stii ka nu sunt deloc amare papadiile.E delicioasa !

Rocsi 1

15.05.2011, 22:02

luk nu iese deloc amara..e dulce

alinutzika 1

19.07.2011, 16:19

foarte interesant
o sa incerc si eu la primavara

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari marinati, umpluti cu struguri