Miez de lapte colorat

de _Alina_ in Sandvisuri, 25 Oct 2012 | 1747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Bagheta multicereale cu cartofi
  • Pastrama de porc
  • Miez de lapte natur (la 225g)
  • Dovleac copt
  • Porumb fiert
  • Sfecla rosie fiarta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte colorat:

Taiem painea si miezul de lapte felii.

Taiem dovleacul copt si sfecla cubulete.

Punem pastrama si miezul de lapte pe felia de paine. Punem apoi cubuletele de dovleac si sfecla si porumbul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte colorat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Sim0na 1

25.10.2012, 12:50

Tare bun trebuie sa fie cu sfecla!

Lau 1

25.10.2012, 18:09

bine arata

_Alina_ 1

26.10.2012, 07:57

Dia bucatareala n-are farmec daca nu te si distrezi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu somon afumat