Mini bagheta umpluta

de simona72 in Sandvisuri, 23 Oct 2014 | 5628 vizualizari

 

Pentru micul dejun sau cina...sa faceti si voi ca e bun, bun...

 

INGREDIENTE

  • 2 mini baghete
  • 1 ou
  • 1 praf de sare si piper
  • 2 linguri branza pufoasa cu verdeturi de la Delaco
  • 2-3 linguri cascaval ras
  • 1 fir ceapa verde
  • 1/2 ardei capia
  • 1-2 linguri smantana
  • fulgi de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini bagheta umpluta:

Se taie pe toata lungimea baghetei un capac care se da deoparte si facem spatiu scobind din miez pentru a putea fi umpluta bagheta.


Batem oul ca pentru omleta, condimentam cu sare si piper dupa gust, adaugam branza, cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari, ceapa taiata rondele si ardeiul capia taiat fidelute. Amestecam ingredientele iar la urma adaugam 1-2 linguri de smantana in functie de cat de groasa e compozitia. Umplem mini baghetele cu compozitia rezultata, iar deasupra rasnim cativa fulgi de ardei iute.


Punem mini baghetele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul incins la 200 grade pentru 10-15 minute, pana se rumeneste putin deasupra. Serviti bagheta calda, cu o cana de lapte, iaurt...dupa preferinte, eu am facut alaturi si o mica salata. Sa va fie de bine!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (16)

babi5 1

23.10.2014, 12:13

merisor 1

23.10.2014, 14:37

Ce bunatate!

Rocsi 1

23.10.2014, 20:19

Cred ca a iesit asa buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis porcusor