Mini bagheta umpluta

de simona72 in Sandvisuri, 23 Oct 2014 | 11620 vizualizari

 

Pentru micul dejun sau cina...sa faceti si voi ca e bun, bun...

 

INGREDIENTE

  • 2 mini baghete
  • 1 ou
  • 1 praf de sare si piper
  • 2 linguri branza pufoasa cu verdeturi de la Delaco
  • 2-3 linguri cascaval ras
  • 1 fir ceapa verde
  • 1/2 ardei capia
  • 1-2 linguri smantana
  • fulgi de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini bagheta umpluta:

Se taie pe toata lungimea baghetei un capac care se da deoparte si facem spatiu scobind din miez pentru a putea fi umpluta bagheta. 

Batem oul ca pentru omleta, condimentam cu sare si piper dupa gust, adaugam branza, cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari, ceapa taiata rondele si ardeiul capia taiat fidelute. Amestecam ingredientele iar la urma adaugam 1-2 linguri de smantana in functie de cat de groasa e compozitia. Umplem mini baghetele cu compozitia rezultata, iar deasupra rasnim cativa fulgi de ardei iute. 

Punem mini baghetele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul incins la 200 grade pentru 10-15 minute, pana se rumeneste putin deasupra. Serviti bagheta calda, cu o cana de lapte, iaurt...dupa preferinte, eu am facut alaturi si o mica salata. Sa va fie de bine!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

babi5 1

23.10.2014, 12:13

Merisor 1

23.10.2014, 14:37

Ce bunatate!

Rocsi 1

23.10.2014, 20:19

Cred ca a iesit asa buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis delicios cu ou fiert