Mini baghete umplute cu piept de pui si broccoli

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2016 | 3156 vizualizari

 

Baghetele umplute sunt foarte practice pentru pachetelul de la serviciu. Le-am facut cu diferite umpluturi si toate au fost foarte bune. De data aceasta vedeta este broccoli.

 

INGREDIENTE

  • 2 mini baghete
  • o jumatate piept de pui
  • 6-7 masline
  • 100 g cascaval
  • 200 g broccoli
  • 3 oua
  • 3 rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini baghete umplute cu piept de pui si broccoli:

Fierbem cateva minute broccoli,apoi il lasam intr-o strecuratoare. Taiem pieptul de pui in fasii mai lungi si subtiri.Prajim pieptul in putin unt.

Batem ouale cu putina sare si le amestecam cu cascavalul ras.

Decupam partea superioara a mini baghetelor si scoatem tot miezul, apoi le asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt.

Asezam in fiecare bagheta bucatile de piept de pui, apoi buchetele de broccoli, felii de masline si amestecul de oua si cascaval.Peste amestecul de oua asezam alternativ bucatele de rosii si masline si mai presaram putin cascaval.

Introducem tava in cuptorul incins pentru 20-25 de minute .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini baghete umplute cu piept de pui si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

09.04.2016, 21:38

Foarte apetisante. Eu trebuie sa renunt la broccoli sa mananc

mirela0911 1

10.04.2016, 10:20

Perfecte la micul dejun!

Carmen_g 1

10.04.2016, 12:33

Foarte bune

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci