Mini Burgeri

de Camelya in Mancare copii, 23 Mai 2016 | 1174 vizualizari

 

M-am gandit ca un mini burger o sa fie pe placul copilasilor. 

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne porc+vita
  • 7 feliute de cascaval
  • 7 chifle
  • 4 cartofi medii
  • 2 cepe mici sau 1 ceapa mare
  • 2 castraveti
  • 1 rosie
  • cateva feliute de ardei
  • salata verde
  • maioneza de casa sau maioneza Heinz
  • ketchup
  • mustar
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Burgeri:

Pentru inceput amestecam carnea tocata cu o lingura de ketchup si 1 lingura de mustar. Adaugam sare, praf de usturoi si piper dupa gust. Lasam carnea la frigider timp de 15 minute. Intre timp preparam cartofii prajiti. Taiem ceapa rondele, adaugam sare dupa gust si punem si 2 linguri de otet. Amestecam si lasam deoparte. Indicat ar fi sa folositi maioneza de casa. Este mult mai gustoasa. Eu am preferat sa folosesc de data asta maioneza de la Heinz.


Taiem castravetii rondele si ardeiul feliute. Scoatem carnea tocata din frigider si formam 7 mini burgeri. Incingem o tigaie. Punem burgerii in tigaie si ii lasam timp de 3 minute pe fiecare parte. Ii ungem cu mustar pe 1 singura parte si ii intoarcem dupa 1 minut.Scoatem burgerii pe o farfurie si punem deasupra lor feliutele de cascaval.


Eu am luat chifle mari pentru ca nu am gasit mici. Le-am decupat cu paharul. Taiem mini chiflele la jumatate. le incalzim in tigaie. Ungem baza chiflelor cu maioneza. Adaugam cateva rondele de castraveti si cateva feliute de ardei.


Taiem rosia feliute subtiri. Adaugam cateva o feliuta de rosie la fiecare burger. punem cativa cartofi prajiti si adaugam si mini burgerul. Deasupra punem cateva rondele de ceapa. Punem capacul (chifla).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Burgeri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

merisor 1

24.05.2016, 07:16

Yummy! Trimite si la mine 4 portii!

Camelya 1

24.05.2016, 10:27

Andra_Constantinescu 1

24.05.2016, 13:40

Imi plac tare mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci