Mini briose

de Camelya in Mancare copii, 19 Mai 2016 | 676 vizualizari

 

Micute, delicioase si foarte dragalase! 

 

INGREDIENTE

  • 240 g faina
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • 150 g unt la temperatura camerei
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • Crema:
  • 250 g mascarpone
  • 3 linguri de frisca
  • 2 plicuri zahar vanilat sau zahar pudra
  • colorant
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini briose:

Topim untul. Lasam untul sa se raceasca putin. Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat pana se omogenizeaza. Adaugam ouale. Mixam dupa fiecare ou. Adaugam esenta de vanilie si omogenizam bine. Adaugam cate 1 lingura de faina si mixam. Asa procedam pana terminam faina. Intr-o tava de briose punem mini hartiutele de copt. Punem cate 1 lingurita si jumatate de aluat. Introducem tava in cuptorul preincalzim si lasam la temperatura medie timp de 15-20 de minute. Prima data am vrut sa folosesc si lapte dar pe parcurs nu am mai pus.


Crema:


Amestecam crema de mascarpone cu 3 linguri de frisca si 2 plicuri de zahar vanilat. Eu am pus si picaturi de ciocolata. Lasam la frigider crema pana se racesc briosele iar apoi le ornam. Nu mi-a ajuns crema pentru toate briosele. Eu am folosit si frisca pentru ornat. Daca doriti sa ornati toate briosele cu crema de mascarpone, folositi 500 gr de mascarpone.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini briose" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

simona72 1

20.05.2016, 14:43

Chiar dragalase!

diaconta 1

22.05.2016, 20:51

Ce delicate!

Camelya 1

22.05.2016, 21:23

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Masa festiva, de Paste