Mini cakes cu masline si rosii uscate

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2011 | 3376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120g faina
  • 2oua
  • 70g cascaval
  • 70ml ulei de masline
  • 70ml lapte
  • 1praf de copt
  • sare,piper
  • 100g rosii uscate
  • 100g masline fara samburi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cakes cu masline si rosii uscate:

Se amesteca ouale cu ulei,lapte,se adauga faina cu praful de copt,rosiile taiate,cascavalul ras,maslinele taiate rondele,lasand cateva pentru decor,sare si piper dupa gust;se rastoarna in forme si se coc 30min la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini cakes cu masline si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

kamy 1

12.10.2011, 22:12

uite la ce pot folosii rosiile uscate

Bunica 1

12.10.2011, 22:55

Wow, ce frumos sunt rumenite ! si apetisanteee!

MIUTA 1

13.10.2011, 22:50

Foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval