Mini cheesecake cu menta

de aziz in Prajituri, 19 Iun 2011 | 3634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr smantana lichida pentru frisca
  • 200gr crema de branza 9%
  • 100gr zahar
  • jumatate plic de budinca de vanilie
  • jumatate plic gelatina (7-8 gr)
  • jumatate pahar lapte rece
  • o lingurita esenta de menta
  • o manuta de menta proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cheesecake cu menta:

Amestecam budinca cu laptele, apoi  adaugam smantana 9%. Frisca o batem spuma cu zaharul, apoi o incorporam budincii cu o lingura sau paleta de silicon amestecand de jos in sus, pentru a ramane pufos. Adaugam esenta de menta. Gelatina se hidrateaza cu cateva linguri de apa rece, apoi se pune deasupra unui vas cu apa calda pana se topeste. Lasam putin cat sa fie doar calduta si adaugam in crema.

Menta proaspata o punem in paharul de la hand blender cu 50 ml apa si mixam apoi o punem in  budinca. Amestecul il turnam in forme si dam la frigider cel putin 5-6 ore. Ornam cu fructe si menta proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini cheesecake cu menta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu menta si ciocolata