Mini cheesecake cu menta

de aziz in Prajituri, 19 Iun 2011 | 1767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr smantana lichida pentru frisca
  • 200gr crema de branza 9%
  • 100gr zahar
  • jumatate plic de budinca de vanilie
  • jumatate plic gelatina (7-8 gr)
  • jumatate pahar lapte rece
  • o lingurita esenta de menta
  • o manuta de menta proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cheesecake cu menta:

Amestecam budinca cu laptele, apoi adaugam smantana 9%. Frisca o batem spuma cu zaharul, apoi o incorporam budincii cu o lingura sau paleta de silicon amestecand de jos in sus, pentru a ramane pufos. Adaugam esenta de menta. Gelatina se hidrateaza cu cateva linguri de apa rece, apoi se pune deasupra unui vas cu apa calda pana se topeste. Lasam putin cat sa fie doar calduta si adaugam in crema.


Menta proaspata o punem in paharul de la hand blender cu 50 ml apa si mixam apoi o punem in budinca. Amestecul il turnam in forme si dam la frigider cel putin 5-6 ore. Ornam cu fructe si menta proaspata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini cheesecake cu menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

aziz 1

23.06.2011, 18:12

miuta

adry88 1

03.07.2011, 12:43

delicios

babi5 1

22.08.2013, 22:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si crema mentolata