Mini clatite cu dovlecel si dulceata de cirese amare

de Constelatialeu in Dulciuri, 11 Mar 2014 | 5925 vizualizari

 

Deci nu incepeti cu intrebarile, de ce mini, de ce dovlecel, de ce cirese amare, de ce si de ce...pentru ca habar nu am, asa mi-a venit, asa am facut si gustul meu zice Delicioase, al vostru, gustu', habar n-am ce zice...

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei cca 380 g
  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 100 g zahar tos
  • 4 linguri ulei
  • 200 g faina
  • cca 100 ml lapte dulce ( daca e nevoie mai plusati)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini clatite cu dovlecel si dulceata de cirese amare:

Dovlecii fiind foarte cruzi n-a fost nevoie sa-i curat si sa le scot semintele, doar i-am spalat si taiat capetele. I-am dat pe razatoarea mare, am adaugat zaharul tos, zaharul vanilat, sarea si ouale si am omogenizat. Apoi am adaugat uleiul ca la maioneza, apoi faina cernuta si am subtiat cu lapte dulce.


Am pus tigaia de clatite pe foc am incins-o si apoi cu o lingura am format mini clatitute. Le-am intors de pe o parte pe alta si le-am asezat pe un platou.


Se pot servi simple sau cu dulceata, eu am preferat cu dulceata de cirese amare, am incercat una si cu nuca macinata, delicioase in orice forma...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini clatite cu dovlecel si dulceata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Criss 1

13.03.2014, 14:24

Valclaudia 1

13.03.2014, 18:17

mi-ai pastrat si mie ceva desert cu dovlecel?

ralu_ca 1

13.03.2014, 18:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
French toast - Friganele