Mini eclere cu crema de ness

de adry88 in Prajituri, 25 Iun 2013 | 1816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Coji
  • 250 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 125 g faina
  • 1 lingura sare
  • 4 oua
  • Crema
  • 500 ml late
  • 100 g zahar
  • 3 linguri de amidon
  • 2 plicuri de ness
  • 100 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini eclere cu crema de ness:

Coji-intr-o cratita punem apa, sarea si uleiul. Cand incepe sa fiarba luam de pe foc si adaugam toata faina, amestecam bine pana se desprinde de pe peretii vasului. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care adaugam cate 1 ou amestecand bine dupa fiecare (nu il adaugam pe al 2 lea pana nu se incorporeaza anteriorul)


Punem compozitia intr-un posh si facem gogosele sau bastonase. Dam tava la cuptor cca 30 minute pana se rumenesc frumos.


Crema-amestecam amidonul si zaharul cu putin lapte, restul il punem la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam amestecul. Amestecam continuu pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care adaugam pliculetele de ness si frisca mixata inainte si amestecam bine.


Taiem gogosile si cu ajutorul unui posh spiram crema(eu am pus si un strat de frisca inainte de crema),acoperim cu capacul si pudram cu zahar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini eclere cu crema de ness" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

iri_iri 1

25.06.2013, 20:45

adry88 1

25.06.2013, 21:53

gaby_gabytza 1

01.07.2013, 09:13

buuune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere mini cu crema de vanilie si zmeura