Mini eclere cu crema de ness

de adry88 in Prajituri, 25 Iun 2013 | 1575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Coji
  • 250 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 125 g faina
  • 1 lingura sare
  • 4 oua
  • Crema
  • 500 ml late
  • 100 g zahar
  • 3 linguri de amidon
  • 2 plicuri de ness
  • 100 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini eclere cu crema de ness:

Coji-intr-o cratita punem apa, sarea si uleiul. Cand incepe sa fiarba luam de pe foc si adaugam toata faina, amestecam bine pana se desprinde de pe peretii vasului. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care adaugam cate 1 ou amestecand bine dupa fiecare (nu il adaugam pe al 2 lea pana nu se incorporeaza anteriorul)


Punem compozitia intr-un posh si facem gogosele sau bastonase. Dam tava la cuptor cca 30 minute pana se rumenesc frumos.


Crema-amestecam amidonul si zaharul cu putin lapte, restul il punem la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam amestecul. Amestecam continuu pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care adaugam pliculetele de ness si frisca mixata inainte si amestecam bine.


Taiem gogosile si cu ajutorul unui posh spiram crema(eu am pus si un strat de frisca inainte de crema),acoperim cu capacul si pudram cu zahar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini eclere cu crema de ness" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

iri_iri 1

25.06.2013, 20:45

adry88 1

25.06.2013, 21:53

gaby_gabytza 1

01.07.2013, 09:13

buuune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Desert eclere de casa