Mini eclere cu crema de ness

de adry88 in Prajituri, 25 Iun 2013 | 2261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Coji
  • 250 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 125 g faina
  • 1 lingura sare
  • 4 oua
  • Crema
  • 500 ml late
  • 100 g zahar
  • 3 linguri de amidon
  • 2 plicuri de ness
  • 100 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini eclere cu crema de ness:

Coji-intr-o cratita punem apa, sarea si uleiul. Cand incepe sa fiarba luam de pe foc si adaugam toata faina, amestecam bine pana se desprinde de pe peretii vasului. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care adaugam cate 1 ou amestecand bine dupa fiecare (nu il adaugam pe al 2 lea pana nu se incorporeaza anteriorul)


Punem compozitia intr-un posh si facem gogosele sau bastonase. Dam tava la cuptor cca 30 minute pana se rumenesc frumos.


Crema-amestecam amidonul si zaharul cu putin lapte, restul il punem la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam amestecul. Amestecam continuu pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care adaugam pliculetele de ness si frisca mixata inainte si amestecam bine.


Taiem gogosile si cu ajutorul unui posh spiram crema(eu am pus si un strat de frisca inainte de crema),acoperim cu capacul si pudram cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini eclere cu crema de ness" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

iri_iri 1

25.06.2013, 20:45

adry88 1

25.06.2013, 21:53

gaby_gabytza 1

01.07.2013, 09:13

buuune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

RETETA RECOMANDATA
Desert Prajitura Ecler