Mini pateuri cu cascaval si branza de oaie

de Constelatialeu in Dulciuri, 13 Apr 2015 | 9739 vizualizari

 

Ceva cald si repede de facut

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • 80 g cascaval
  • 60 g branza de oaie
  • 2 albusuri de ou
  • 1 galbenus de ou pentru uns
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pateuri cu cascaval si branza de oaie:

Intindel aluatul foitaj, dupa ce a fost lasat sa se dezghete la temperatura camerei.

Impartim aluatul in patratele mici, cca 40 mi-au iesit.

Apoi radem branza si cascavalul si le framantam cu cele 2 albusuri.

Apoi asezam pe fiecare patratel din umplutura.Ungem marginile cu apa, apoi pliem in forma de triunghi si cu o furculita apasam marginile sa nu se dezlipeasca.

Ungem fiecate triunghi cu galbenus de ou si bagam tava la cuptorul preincalzit,cca 15-20 minute, pana incep sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri cu cascaval si branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anca_rm 1

15.04.2015, 08:41

cald rapid si gustos

miki_a 1

15.04.2015, 08:54

delicioase

reisnaor_2006 1

21.04.2015, 15:04

astea sunt perfecte

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert pateuri cu branza dulce