Mini pateuri din foetaj cu cirnati trandafir

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2015 | 4427 vizualizari

 

Avand multi Ioni si Ioane in familie trebuia sa incropez ceva repede ca aperitiv si le-am facut pe dumnealor micute si bunute. Vi le recomand si voua sunt tare bune.

 

INGREDIENTE

  • Un pachet foietaj (800 gr.)
  • 1 ou
  • 30 gr susan
  • 500 gr carnati trandafir
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pateuri din foetaj cu cirnati trandafir:

Am lasat de cu seara aluatul de foietaj la dezghetat. Desfacem foaia si taiem patratele mici in care punem feliute de carnati pe care l-am  feliat intre timp. Impaturim in colturi si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Batem oul cu putina sare, ungem pateurile cu ou si presaram susan. Introducem tava in cuptorul incins la 200 grade pentru 10 minute. Apoi micsoram temperatura la 180 grade, le tinem in cuptor pana se rumenesc frumos.

Pateurile sunt gata pentru a fi servite. Sa va fie de folos.

TIPS-URI

1

Se pot face si cu branza, ciuperci, carne

2

Deasupra puteti pune si mac in loc de susan sau telemea rasa, cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri din foetaj cu cirnati trandafir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnati in foietaj cu chimen