“Mini pizza”

de Bucataras in Pizza, 28 Apr 2009 | 5003 vizualizari

 

Concursul din aceasta saptamina este pe tema “Bucatarasul copiilor”. Toate mamicile sint invitate sa trimita retete cu poze din mincaruri pe care le fac copiilor lor. Nu ezitati sa impartasiti si celorlalte mamici aceste retete, intrati in concurs. Diana l-a deschis azi cu “Mini pizza”:

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat de pizza:
  • 150 grame făină
  • 75 grame unt
  • 1 ou
  • Un praf de sare
  • 4 linguri apă
  • Ingrediente mini-pizza:
  • 1 ardei mic verde
  • 1 ardei mic roșu
  • 2 ciuperci
  • 3 castraveţi muraţi
  • 25 gr cabanos
  • 1 ou
  • 1 lingură de miere
  • 50 gr cremă de brânză
  • Cimbru, sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA “Mini pizza”:

Mod de peparare blat mini-pizza:


Intr-un castron se amestecă făina cu untul tăiat bucăţele, se frământă bine până se obţine un amestec nisipos, la care se adaugă oul și puţină apă. Se strânge aluatul bulgăre și se dă la rece cel puţin 2 ore. Aluatul se ȋntinde și cu un pahar se decupează mini-blat-uri de 1 cm grosime.


Mod de preparare mini-pizza:


Amestecaţi crema de brânză cu oul, sare, piperul, 1 lingură de miere.


ȋntindeţi compoziţia de cremă de brânză pe mini blat-ul de pizza de pe tava de copt, apoi așezaţi după bunul plac și creativitate celelalte ingrediente pregătite: ardeiul verde, ardeiul roșu, castraveţii muraţi, ciupercile, cabanos-ul


Introduceti tava in partea de jos a cuptorului incalzit in prealabil.


Serviţi mini-pizza caldă.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "“Mini pizza”" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Laly 1

02.07.2010, 00:37

Ce dragute sunt.Cred ca orice copil le-ar manca

codnuti 1

17.02.2011, 18:44

merci pt reteta de aluat ,, am cautat de am zapacit o reteta de blat fara drojdie...

AnyCostescu 1

07.02.2013, 15:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de porc

de Ancutsa 5

ieri la 21:20

Cartofi umpluţi cu brânza şi afumătură de casă

de Ancutsa 5

ieri la 21:13

Gem de caise

de Ancutsa 5

ieri la 20:15

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat subtire