Pizza cu blat crocant

de Bunica in Pizza, 26 Sep 2013 | 1290 vizualizari

 

Pizza,pizza si iar pizza.Pizzometrul trebuie activat;)

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 275 g. faina
  • 100 ml. lapte cald
  • 75 ml. apa calda
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • ingrediente:
  • 70 g. salam cu pipier
  • 70 g. cascaval Delaco
  • 1/2 cutie mica cu ciuperci
  • 2 linguri porumb din cutie
  • 100 g. masline
  • 2 linguri Univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat crocant:

Blat:


Faina,oul,uleiul,laptele,apa,sarea si zaharul se amesteca pana se omogenizeaza,obtinandu-se un aluat moale.


Se lasa aluatul sa se odihneasca si se pregatesc ingredientele pentru pus deasupra.


Intr-o tava cam de dimensiunile 22/32cm punem hartie de copt.


Se unge hartia cu putin ulei.


Aluatul se pun in tava si se intinde cu mana,prin presare.


Deasupra punem o lingura cu Univer si apoi toate celelalte ingrediente (salam,ciuperci,porumb,masline).


Deasupra se pune cascaval ras.


Se da la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos .


 

TIPS-URI

1

Pentru a intinde blatul se ung mainile cu ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

FlaviaD 1

26.09.2013, 21:46

Rocsi 1

26.09.2013, 22:21

Hai ca vin si la tine la pizza

loredanaaa 1

26.09.2013, 23:10

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza prosciutto e funghi cu bordura de branza