Pizza cu miez de lapte

de Valclaudia in Pizza, 20 Iul 2013 | 1027 vizualizari

 

e mult spus cu miez de lapte, n-am folosit decat o portie. In rest, am vrut sa termin tot ce mai era prin frigider si vrand, nevrand a trebuit sa ma apuc de pizza. Inca nu s-a racit, va astept cu drag!

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:
  • 1 cub de drojdie
  • cca 50 gr branza de burduf
  • 1 iaurt mic degresat
  • sare dupa gust
  • 100 ml ulei
  • faina neagra cat cuprinde (500-600 gr.)
Pentru topping:
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • rozmarin si busuioc uscat
  • 1 cutiuta miez de lapte
  • 100 gr. bacon
  • 5 felii mortadela cu masline verzi
  • 2 ardei grasi diferit colorati
  • 2 ardei bulgaresti
  • cascaval feliat (3-4 felii)
  • masline negre
  • 3 rosii taiate rondele
  • cascaval ras (100 gr)
//
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu miez de lapte:

Aluatul il preparam foarte simplu, amestecand toate ingredientele enumerate mai sus.


Nu lasam la dospit!


Il intindem imediat pe masa infainata, il asezam in tava unsa cu ulei si asezam in ordinea dorita ingredietele trecute la topping. Singura conditie este sa ungem mai intai aluatul cu rosiile pasate,pe care de condimentam cu rozmarin si busuioc uscat.


Apoi, urmeaza joaca...


Incingem cuptorul si coacem pizza la temperatura medie cca 30 de minute.


Pofta buna!









//


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

laura_n 1

21.07.2013, 10:15

si eu ca Merisor)

mamaieelena 1

21.07.2013, 17:24

babi5 1

21.08.2013, 13:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza turnata