Mini pizza "Inima"

de deyutzky in Mancare copii, 30 Mai 2016 | 4807 vizualizari

 

Copii mici sau mari, va invit la o felie de pizza. Veniti? :P 

 

INGREDIENTE

  • Pentru 2 portii:
  • 2 felii mari de paine
  • cateva linguri de lapte
  • 2 lingurite bulion
  • 2 lingurite de apa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cateva felii de ciuperci proaspete
  • 2 felii sunca
  • 1 ardei capia
  • 4 linguri de branza/cascaval razuite
  • 4 rondele de masline
  • 4 fire patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza "Inima":

Feliile de paine se taie cu grija in forma de inima, apoi se inmoaie in lapte si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Spalam si curatam ardeiul, apoi 1/2 din el il taiem bastonase subtiri, iar restul cubulete mici. Sunca o taiem bucatele, iar branza/cascavalul se da prin razatoare. 

Intr-un bol mic amestecam bulionul cu apa, oregano, sare si piper dupa gust. Sosul obtinut il distribuim pe inimile din tava.

De jur-imprejurul inimilor punem bastonase de ardei(mai pastram 2 fasii pentru a forma gura), in interior adaugam cubulete mici de ardei, bucatelele de sunca, ciupercile si branza/cascaval. 

Decoram cu rondelele de masline, firele de patrunjel si bastonasele de ardei ramase.

Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu, pentru aprox. 15-20 de minute. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza "Inima"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Constelatialeu 1

30.05.2016, 18:55

Indragosteala mare la tine in bucatarie...

Bya Ralu 1

30.05.2016, 19:23

bun

Rocsi 1

30.05.2016, 20:37

Eu vin la pizza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu lapte