Mini pizza lacto-vegetariana

de Valclaudia in Pizza, 2 Mai 2015 | 2517 vizualizari

 

fix pe gustul copiilor mei... le-au savurat intr-o clipa!

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 1/2 cub drojdie proaspata
  • 1 pliculet de zahar
  • un praf de sare
  • 2 linguri seminte de mac
  • 1 lingura seminte de in
  • cca 150-200 ml apa calduta
  • cca 350-400 ge faina alba
  • 2-3 linguri de ulei

Topping:

  • porumb din conserva
  • pasta de tomate
  • masline verzi
  • masline negre
  • branza proaspata de vaci
  • cascaval ras
  • oregano uscat
  • sare si piper dupa gust
  • boia dulce de ardei

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza lacto-vegetariana:

Punem drojdia cu zaharul si praful de sare intr-un castron, adaugam semintele de mac si cele de in.

Amestecam pana se lichefiaza drojdia.

Adaugam apa calduta, apoi faina si amestecam.

Punem uleiul si framatam pana se deprinde aluatul de amini.

Rupem bucati din aluat si le asezam in forme de mini-tarte sau de briose.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Ungem fiecare mini-pizza cu pasta de tomate, presaram oregano, sare si piper dupa gust, apoi branza proaspata de vaci, asezam masline din loc in loc si boabe de porumb.

Presaram cascavalul ras si la final praful de boia dulce (pentru culoare).

Dam tava cu formele la cuptor (eu am folosit functia de coacere cu ventilatie) si lasam preparatul pana se rumeneste.

Servim fierbinte sau rece, cu sau fara ketchup.... :)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza lacto-vegetariana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

02.05.2015, 23:46

Ce interesant aluat

dantes 1

03.05.2015, 08:51

Buna!

mirela0911 1

03.05.2015, 13:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mini pizza la cuptor