Mini rulouri din piept de pui si cartofi acordeon

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2010 | 7898 vizualizari

 

o bunatate :D

 

INGREDIENTE

pt rulouri:
  • un piept de pui
  • cascaval
  • sare
  • piper
pt cartofii acordeon:
  • 6 cartofi
  • jamon
  • cascaval
  • unt
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini rulouri din piept de pui si cartofi acordeon:

Spalam pieptul de pui, apoi il taiem felii subtiri, ca pentru snitele, dupa care il batem usor cu ciocanul pt snitele, dam cu sare si piper pe ambele parti.

Punem felii de cascaval peste el si rulam usor, prindem cu scobitori.

Punem rulourile intr-o tava unsa cu ulei si dam la cuptor aproximativ20-30 de minute la foc mediu.

Intre timp pregatim cartofii:
Curatam si spalam cartofii, dupa care ii crestam usor in asa fel incat sa ramana prinsi in partea de jos, dam cu sare si piper.

Intre crestaturi vom pune jamon, cascaval ( sau orice aveti prin frigider), iar deasupra unt.

Punem cartoful pe folie de aluminiu, langa el 2 catei de usturoi, apoi il invelim in folia de aluminiu, pe care o vom strange usor in sus.

La fel procedam cu toti cartofii.

Dam la cuptor30-40 de minute la foc mediu.

Servim alaturi de rulourile cu cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini rulouri din piept de pui si cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu piept de pui