Chiftelute la cuptor

de SENO in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2011 | 9081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • o ceapa
  • 2 oua
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper macinat
  • 6 linguri de pesmet
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

Se amesteca toate ingredientele bine de tot si cu mana uda se formeaza chiftelute rotunde sau ovale.

Se pune in tava hartie de copt si se aseaza frumos chiftelutele cu putina distanta intre ele.

Se dau la cuptor pentru aproximativ o jumatate de ora apoi se intorc si se mai lasa putin.

Se servesc cu garnitura de orice fel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 09:29

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:20

foarte bune

mihaelar63 1

26.02.2018, 13:17

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cartofi cu telemea de oaie