Mini sandvisuri cu usturoi si salam cu nuca

de T I M E A in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 1508 vizualizari

 

Nu e tocmai o reteta aici, e o propunere de mic dejun sau cina. Baghetele astea cu unt si usturoi imi plac la nebunie si se pot manca asa simple sau combinate cu mezeluri, branzeturi si legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta cu unt si usturoi congelata
  • cateva felii de salam uscat cu nuca
  • rosie
  • ridichi
  • putina sare
  • optional puteti folosi crema de branza de ex Ceva Fin cu usturoi de la Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini sandvisuri cu usturoi si salam cu nuca:

Bagheta congelata o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 10 minute.


Scoatem bagheta si o feliem. Acum puteti sa ungeti bucatile taiate cu crema de branza. (eu am mancat fara :) )


Asezam feliile de rosii apoi de salam si deasupra felii de ridichi. Saram putin deasupra si gata micul dejun.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini sandvisuri cu usturoi si salam cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

diaconta 1

03.11.2013, 20:05

n-am mancat inca salam cu nuca,dar vin la tine ca vad ca ai fineturi nu gluma

T I M E A 1

03.11.2013, 20:42

Dia de mult ma tot uitam si eu la el la Lidl si intr-un final m-am incumetat sa il cumpar si e minunat. O sa fie printre putinele salamuri ce le mai cumpar langa sunca padurea neagra care imi place mult )

_Alina_ 1

04.11.2013, 07:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita