Mini tarte cu piept de porc

de Constelatialeu in Porc, 11 Oct 2020 | 2544 vizualizari

 

Mi-am achizitionat de la Lidl niste forme de silicon si-am zis sa le fac botezul, asa ca am pus repede de niste mini tarte rapide. Adica n-am stat eu sa fac aluatul de tarte, am folosit aluat foitaj.

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foitaj
  • umplutura
  • 200 g piept de porc crud afumat
  • 50 g cascaval ras
  • 50 g parmezan ras
  • 50 g mozzarella rasa
  • 2 oua
  • 20 g rosii uscate
  • piper multicolor macinat
  • pentru uns
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu piept de porc:

Aluatul foitaj l-am scos din congelator si l-am lasat sa se dezghete, apoi l-am impartit in 6 si am imbracat formele de silicon, apoi am intepat mijlocul cu o furculita.

Umplutura : Am taiat in cubulete mai mici pieptul de porc, intr-un castron am ras cascavalul, parmezanul si am adaugat si mozzarella  (gata rasa). Am spart 2 oua , am pus si pieptul de porc, am omogenizat, apoi am adaugat si rosiile uscate taiate marunt si am rasnit piper. Am umplut tartele cu amestecul format. Restul de foitaj l-am folosit sa formez un grilaj deasupra tartelor, la ultima nu mi-a mai ajuns sa fac grilaj asa ca am presarat un surplus de mozzarella, am uns grilajul cu ulei de masline.

Am incins cuprorul la 180 grade C si am bagat tartele la cuptor; cand incep sa se rumeneasca, sunt gata. Se servesc atat calde cat si reci, daca mai apuca sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu piept de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Lemon cake ,in stilul meu

pe 30.09 la 22:51

Tort cu cafea, caramel si straciatella

pe 27.09 la 17:12

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fricandou rulat in aluat