Mini-tarte cu telemea si ceapa verde

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2009 | 3752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 1 ou
  • 70 gr unt
  • sare, rozmarin macinat
  • 50 gr telemea
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 cartof
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-tarte cu telemea si ceapa verde:

Se framanta un aluat din faina, unt, ou, sare si rozmarin. Se intinde o foaie si se decupeaza. Peste fiecare cerc de aluat se aseaza 2 felii subtiri de cartof si telemea rasa amestecata cu ceapa verde. Se coc 30 de minute la 180C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-tarte cu telemea si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cufarul cu surprize si floarea nebuna :)