Mini-tarte cu telemea si ceapa verde

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2009 | 3611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 1 ou
  • 70 gr unt
  • sare, rozmarin macinat
  • 50 gr telemea
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 cartof
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-tarte cu telemea si ceapa verde:

Se framanta un aluat din faina, unt, ou, sare si rozmarin. Se intinde o foaie si se decupeaza. Peste fiecare cerc de aluat se aseaza 2 felii subtiri de cartof si telemea rasa amestecata cu ceapa verde. Se coc 30 de minute la 180C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-tarte cu telemea si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mamaliga in straturi cu oua