Mini-budinci de paste cu pui

de madi_marin in Paste, 16 Feb 2014 | 1756 vizualizari

 

Ne plac pastele foarte mult. Am ales să le fac de data asta sub formă de budincă….sau de mini-budinci. Foarte bune, rapide si aspectuoase. Se pot servi şi la un bufet suedez sau ca soluţie salvatoare pentru musafirii neaşteptaţi.

 

INGREDIENTE

  • 250 g fidea
  • 1/2 piept de pui fiert
  • 1 ceapă
  • pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval ras
  • mărar proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-budinci de paste cu pui:

Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj. Când sunt gata, se scurg şi se lasă deoparte.


Pieptul de pui fiert se taie cubuleţe şi se pune la călit împreună cu ceapa tocată şi ea mărunt ,în ulei încins.


Se amestecă pastele fierte cu puiul călit, se adaugă pasta de tomate, ouăle bătute ca pentru omletă, caşcavalul ras şi mărar proaspăt tocat. Se amestecă totul foarte bine.


Tava de brioşe se tapetează cu hârtie de copt ( se taie pătrate de 10×10 cm şi se pun în fiecare căuş). Se pune compoziţie cu lingura, apoi se preasară caşcaval ras deasupra.


Se coc cam 20 de minute.


Sunt bune şi calde şi reci.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-budinci de paste cu pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Dana Cristea - pusikmea 1

18.02.2014, 13:43

Super prezentarea, felicitari!!!!

Dya Daniela Andrei 1

18.02.2014, 14:10

laura_n 1

18.02.2014, 17:33

si frumoase si gustoase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu kaizer si ciuperci